NYT SYN Abonnement

Del dit køb op i bidder

Med NYT SYN Abonnement kan du fordele betalingen over op til 24 måneder uden udbetaling, gebyrer og renter. Samtidig får du ekstra fordele som for eksempel gratis brillerens og rabat på linsevæske. Vi dækker 50 % af omkostningerne ved skader og reparationer, og du har mulighed for at få et MasterCard med en forbrugskredit på op til kr. 25.000,-

 • NYT SYN ABONNEMENTSFORDELE

  NYT SYN Abonnement er et af landets bedste abonnementsordninger inden for briller, solbriller og linser. Hos os er der ingen skjult dagsorden - tværtimod. Med NYT SYN Abonnement får du masser af fordele, som det kan være svært at sige nej til.

  NYT SYN Abonnement kan indeholde:

   • Brille-, solbrille- eller linseabonnement
   • 0 kr. i udbetaling - 0 kr. i rente - 0 kr. i gebyr
   • Kundefordele når du køber på abonnement
   • Mulighed for MasterCard med en forbrugskredit på op til 25.000 kr.*

  Hos NYT SYN kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil. Og du kan købe nye lige så ofte, du har lyst. Du betaler beløbet over det antal måneder, der passer dig bedst - dog maks. 24 måneder - helt uden ekstraomkostninger.

  * Forudsætter godkendelse af Nordea Finans.

 • EKSTRA FORDELE VED BRILLE- OG SOLBRILLEKØB

  Gratis brillerens

  Med NYT SYN Abonnement får du gratis flydende brillerens til den daglige pleje af dine briller. Vis blot dit abonnementskort hos NYT SYN.

  Skader eller reparationer

  NYT SYN Abonnement dækker 50 % af omkostningerne til nyt stel i samme prisklasse eller til glas i samme styrke ved skader eller reparationer ud over garantien. 50 % ordningen gælder i abonnementsperioden op til 24 måneder.

 • EKSTRA FORDELE VED KØB AF LINSER

  Rabat på væske

  Få 10 % rabat på væsker til dine linser ved forevisning af dit abonnementskort i NYT SYN.

  Feriesæt

  Med NYT SYN linseabonnement kan du få et sæt nød-linser med på ferie. Er emballagen ubrudt, returnerer du dem til NYT SYN ved hjemkomsten uden beregning. Er det brudt, betaler du sættets pris.

  Linsesikring

  Du får en linsesikring for standardlinser, så ødelagte linser kan erstattes (maks. 4 stk. pr. år.)

 • MASTERCARD PÅ OP TIL KR. 25.000,-

  Med dit NYT SYN Abonnement følger et MasterCard med en forbrugskredit på op til kr. 25.000 til fri afbenyttelse i ind- og udland.* Du kan bruge pengene til lige, hvad du vil - i butikker, på hoteller og restauranter verden over. Du kan endda skifte vaskemaskinen ud, når det passer dig - uden at få "ondt i økonomien". Eller hvad med at samle dit brændstofskøb i et kort? Så er du fri for en pung med mange forskellige betalingskort? Med dit MasterCard kan du også hæve kontanter i pengeautomater i Danmark og i udlandet. Så har du altid lokal valuta. Du kan kort og godt tillade dig at gøre ferien og ikke mindst hverdagen lidt sjovere og lettere.

  Op til 45 dages rentefri kredit

  Uanset hvad du køber på din forbrugskredit, får du mellem 13 og 45 dages rentefri kredit. Bruger du eksempelvis dit MasterCard den 16. august, bliver din forbrugskredit gjort op den 15. september, og forbruget er rentefrit til den 1. oktober.

  * Forudsætter godkendelse af Nordea Finans.

 • SAMARBEJDE MED NORDEA FINANS

  NYT SYN Abonnement tilbydes i samarbejde med Nordea Finans. Abonnementsordningen kan ikke kombineres med andre rabat- og betalingsordninger.

  Køber du briller til fx 4.800, er den månedlige betaling 200 kr. i 24 måneder. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 4.800 kr., og de samlede omkostninger 0 kr. Fast debitorrente og  ÅOP er 0,0 %.

  Læs mere om betingelser for forrentning og brug af MasterCard i NYT SYN Abonnement prisblad, som du kan få udleveret hos din NYT SYN optiker.

NYT SYN Abonnement
Garanti & service

Service til at få øje på

Hos NYT SYN er service meget mere end et ord. Vi yder den naturligt hver eneste dag. Her kan du læse om alle vores serviceydelser.

Tilfredshedsgaranti

Du skal faktisk tage det bogstaveligt. Du får garanti. For tilfredshed. Derfor har vi også valgt udelukkende at samarbejde med verdens førende og mest innovative glasleverandør; ZEISS. 

Med en synsundersøgelse der er 25 gange mere præcis end branchestandarden, leverer vi altså brilleglas, der er skræddersyede til lige netop dit syn. Også når det er glas med glidende overgang. Dit nye, skarpe syn kræver dog en kort tilvænningsperiode. Det er helt normalt, men hvis dine øjne mod forventning stadig irriteres, bytter vi inden 3 måneder glassene kvit og frit.

Og så får du naturligvis 24 måneders almindelig garanti på både glas og stel. Garantien dækker alle fabrikationsfejl.

360° Synsanalyse

Vores 360° Synsanalyse er fundamentet for alt vores arbejde. Under en synsundersøgelse kontrollerer vi op mod 21 forskellige målinger afhængig af alder, job, fritidsinteresser og meget mere. Vi tjekker blandt andet dit nattesyn, bygningsfejl, øjnenes evne til at omstille sig fra kort til langt syn og styrken på begge øjne. 360° Synsanalysen udføres naturligvis af en autoriseret optiker. Vi indkalder dig regelmæssigt til en synsundersøgelser, så vi er sikre på, at dine øjne og den valgte synsløsning fungerer optimalt.

Lån stel med hjem

Hos NYT SYN finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.

Prøvetid og kontaktlinser

Hos NYT SYN kan du prøve kontaktlinser i op til en hel måned - helt gratis.

Tilretning af briller

Når du får nye briller, justerer vi dem perfekt til dit ansigt. Men det daglige brug af briller sætter sit præg. Derfor er du altid velkommen til at kigge ind til NYT SYN og få brillerne korrigeret og renset.

Gratis ultralydsrensning af briller

Almindelig overfladisk snavs på brilleglassene kan du selv fjerne. Enten ved at skylle glassene i lunkent vand eller ved at pudse dem med en blød klud. Men med tiden sætter der sig skidt i stellets kanter, hvor du ikke kan komme til. NYT SYN renser dine stel og glas i bund med ultralyd - helt gratis.

Garanti & service
Certificering

En Certificeret ZEISS
optiker er noget
ganske særligt

Ingen uddannelse er mere unik og krævende for en optiker end ZEISS certificeringen. Det skyldes, at ZEISS er ubetinget verdensmester i at udvikle teknologier og produkter, som sætter nye standarder for, hvor detaljeret man kan afdække dit syn, og de behov du har i forhold til dit arbejds- og fritidsliv.

Det rækker med andre ord langt videre end de traditionelle, fysiologiske behovsafdækninger, om du er langsynet, nærsynet, om du har bygningsfejl osv. For at opretholde certificeringen skal optikeren hvert år på et vedligeholdelses- og opdateringskursus med afsluttende test.

Groft sagt kan man sige, at certificeringen er en uddannelse i to ting: Den ene er vores 360° Synsanalyse, og den anden er løsningen; glassene. Begge dele er højteknologi og mere avanceret, end det umiddelbart lyder som. Det kræver sin optiker, og derfor er vi stolte af vores certificering.

Unik teknologi - i.Profiler

En væsentlig betingelse for at blive certificeret er, at optikeren har den mest avancerede optiske teknologi på markedet – ZEISS i.Profiler. Det er en synsudmåling, som giver os så detaljeret information om dit syn, at vi kan skræddersy en synsløsning, der vil få dig til at se skarpere, end det nogensinde har været muligt før.

Læs mere om 360° Synsanalysen og i.Profileren

Unikke ZEISS glas

En unik synsundersøgelse danner grundlaget for unikke brilleglas, slebet så de passer 100 % til dit syn og tager højde for selv den allermindste afvigelse i hvert enkelt øjes profil. Glasset kaldes i.Scription.

Læs mere om i.Scription

Certificering
Afrika

Det kan være farligt at bo i Afrika, hvis man har svært ved at se

Det gjorde tre NYT SYN butikker noget ved i november måned. Her blev nemlig ikke mindre end 650 synsundersøgelser gennemført på rekord tid.

For at det kan lade sig gøre, er alt sat i system for de spændte “kunder“. Efter ankomst og en grundig konsultation er alt tilrettelagt og foregår på tur og efter nummer. En elektronisk synsprøve gennemføres, og efterfølges af en grundig synsundersøgelse hvor patienterne blandt andet screenes for grå stær. Grå stær har nemlig vist sig at være et udpræget problem i lande med megen sol. Her samarbejder NYT SYN, med de lokale øjenlæger der på udvalgte dage arbejder gratis. Med henvisningen fra os sikres således en ellers uopnåelig øjenoperation.

Første stop på turen var et hospital beliggende i det allerfattigste Senegal, hvor 350 synsundersøgelser resulterede i uddeling af lige så mange briller. Herefter gik turen ud i bushen, hvor den senegalesiske bondeorganisation COLUFIFA holder til. Med base herfra rejste optikerne ud til mindre lokale landsbyer, hvor yderligere 300 synsundersøgelse blev gennemført. Den typiske løsning under disse himmelstrøg er udlevering af både en læse- og en afstandsbrille. I alt fik knap 1.000 af vores kunders “gamle“ briller på den måde et nyt liv i Afrika.

NYT SYN, den Senegaliske bondeorganisation COLUFIFA og ikke mindst 650 taknemmelige afrikanere siger tak for professionel behandling og omsorg til  Henrik Bondrop fra NYT SYN Risskov, Heidi Arge Poulsen fra NYT SYN Torshavn samt Jette Honoré fra NYT SYN Præstø.

Giv dine briller til Afrika

Hos NYT SYN betyder synet alt, og vi arbejder altid på at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser.

I samarbejde med den senegalesiske bondeorganisation COLUFIFA har vi derfor skabt projektet Briller til Senegal. Formålet er at give svagtseende fattige i Senegal chancen for et bedre syn - gennem brugte og gratis briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler NYT SYN over hele Danmark brugte briller til projektet.

Over 70.000 danskere har afleveret deres brugte briller hos os.

Donationer og nye hold afsted

For hver pudseklud, der sælges i vores butikker, donerer vi 1 kr. til projektet i Senegal. Desuden har de næste frivillige medarbejdere allerede meldt sig til at yde hver en uges optikerarbejde i Senegal. Så vi vil stadig blive glade for at modtage dine gamle briller.

Fakta om COLUFIFA

Den senegalesiske bondeorganisation COLUFIFA arbejder i den det sydlige Senegal, Gambia og Guinea. Organisationen er grundlagt af Demba Mansare og har godt 20.000 medlemmer. COLUFIFA arbejder for at bekæmpe sult gennem økonomisk uafhængighed, selvforsyning af fødevarer, sundhed for alle, uddannelse for alle og beskyttelse af miljø og kultur.

Fakta om Senegal

Senegal er et demokratisk land, der arealmæssigt er fem gang større end Danmark. Det ligger i det vestlige Afrika og har en befolkning på ca. 11 mio. mennesker. Heraf bor de godt 2 mio. mennesker i hovedstaden Dakar. Flertallet er muslimer, et mindretal kristne mens lokale religioner også stadig dyrkes. Senegal blev selvstændigt i 1960.

Fakta om Gambia

Gambia er en republik i Vestafrika. Landet er med 10.380 kvadratkilometer det mindste i Afrika og har en befolkning på ca. 1,6 millioner mennesker. Gambia er geografisk næsten helt omkranset af landet Senegal. Landets hovedstad hedder Banjul og havde i 2003 34.828 indbyggere. Det lave indbyggertal i hovedstaden skyldes, at byen er beliggende på en ganske lille ø, der dog er forbundet med fastlandet via broer. På fastlandet nær hovedstaden bor der flere hundrede tusinde.

Se dokumentar film fra Afrika

Se hvordan turen gik, da 6 optikere fra NYT SYN og 1 sygeplejerske tog til det fattigste Gambia og Senegal for at give briller videre.

Manglen på briller i Afrika er enorm, og da vi skal afsted igen, vil vi rigtig gerne have dine gamle briller med.

Vi ser frem til at modtage dine gamle briller i en af vores butikker.

Afrika

Scroll ned
for at se mere
om Service_

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies

LUK